
Utbudet i mitt bageri kommer att vara ungefär desamma som förut, det blir såklart semlor nu i februari sen fortsätter jag med surdegspizzor till lunch och frukostbuffé på fredagar och lördagar, nu öppnar jag kl 8 på lördagmorgon för de som vill få frukostfrallorna lite tidigare.
Några avbrott blir det då jag är iväg på utbildning/konferens eller åker skidor i mars den 24-26. Lägger upp det så fort jag får koll om det går att ha öppet eller inte.
Nu har jag haft den första surdegskursen för detta året och det blev väldigt lyckat (hoppas jag deltagarna tyckte med) det blir fler under våren, den 4/2 är fullbokad men den 18/2 finns det platser kvar och 8/4 blir det en kurs inplanerad med. Nä, nu skall jag friska upp surdegarna och börja dega lite...
Det har varit fantastiskt att veta att det finns någon där ute som vet om att falla ner och komma upp igen. Vi förblir alltid ödmjuka och ger aldrig upp, och med hjälp av Benjamin lee att få mig lån från hans företag för att utvidga min verksamhet, vid en central tid. Stödet jag fick från hans låneföretag var ganska ärligt och en intressant låg avkastning i utbyte. deras återbetalning är garanterad.
SvaraRaderaDu kan kontakta deras e-post på 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Mr lee på + 1-989-394-3740