Har ni läst boken om det ”Lilla bageriet på strandpromenaden”?
Gör det, så kommer ni nästan att känna igen er när ni kommer in till
vårt bageri i Bleket på Tjörn. Det är lite som i boken fast inte så
dramatiskt på känslofronten och mer bakning men stämningen känns ganska
bekant. Vi är inne på tredje säsongen i detta fina hus vid kanten av
havet och trivs väldigt bra, vi bakar massa bröd, har lite fika och
lunch som vanligt, surdegspizzan är populär med olika grönsaker och en
god ost på. Ni vet väl att vi kan göra en ”glutenfri” variant på
kikärtsbotten (men vi kan inte säga att den är helt glutenfri). Lite
frukost kan man få på fredag-söndag, och göra en egen macka om man bara
vill ha det, senare under högsäsong har vi frukostbuffé varje dag. Nu
laddar vi för sommaren och det skall bli spännande som vanligt.
Välkomna.


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar