söndag 17 december 2017
Snart jul
Decembermånad 2017, det är sista veckorna på året och vi har öppet fram till dan innan nyårsafton. Sen håller vi stängt hela januari 2018. Det har varit ett fantastiskt år och nu har vi passerat två-årsgränsen för "nya bageriet" och 8-års gränsen för surdegsbageriet som sådant. Nu stoltserar bageriet med två guldmedaljer, en silvermedalj och en bronsmedalj i SM i Mathantverk, blivit certifierad mathantverkare via Eldrimner. Fått Margaretapriset och får stolt sätta upp WhiteGuide-skylt vid dörren, premierad av SlowFood. Vilken resa! Tack alla kunder och all stöttning, support under dessa åren och jag hoppas det blir många år till. Nu skall vi bara baka lite inför julen; vörtbröd, lussekatter, fruktkaka mm och lite kransekaga till nyår. Sen tar vi en paus och degar lite, ändrar om lite i kafédelen och tar nya tag i februari igen. Välkomna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar