Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

tisdag 2 mars 2010

Hemsida

lottasbakoform.se
Ja, nu har jag en hemsida med. Jag är därmed etablerad i cybervärlden ordentligt. senare skall jag få till lite mer information där om olika bröd och sånt jag har i mitt lilla bageri men just nu är det iallafall en hemsida med de viktigaste uppgifterna. Jag bakar på och det blir en del bröd och kakor, jag testar nya sorter - en chokladskorpa som blev väldigt god, lite ljusare bröd men de är fortfarande med fullkornsmjöl. Nu går vi ju mot ljusare tider så det passar väl bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar