Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

söndag 14 mars 2010

är på bakkurs

Är på kurs måndag 15 - torsdag 18 mars på Lyckans Stenungsbageri, För att utveckla mitt kunnande i surdegsbakning med Manfred Enoksson från Saltå Kvarn. Det skall bli intressant och trevligt att få träffa likasinnade och få nya uppslag till mitt bageri och dess brödutbud.
Jag har därför STÄNGT: ONSDAG-TORSDAG 15-18 MARS. öppnar igen fredagen 19 mars med nya surdegar och baktankar förhoppningsvis. "baka, baka, liten kaka..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar