Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

söndag 11 oktober 2015

Guld i SM i mathantverk 2015

Tjohoo, jag gjorde det igen! Tog guld i Mathantverks SM. Det fick jag för mitt Rågsurdegsbröd med russin/fikon. Så glad och stolt jag är. Nu är bageriet stängt och jag flyttar till nya lokaler. De tar sin lilla tid och jag hoppas att kunna öppna den 21 oktober men nu när vi flyttar så känns det som det tar nog nån vecka till. Jag återkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar