Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

söndag 28 augusti 2011

Tyvärr stängt i september

Jag tänker ta lite semester och stänger efter lördagen 3 september. Ni får tåla er till den 5 oktober då jag öppnar igen med nya krafter och intryck. Då blir det de vanliga öppettiderna för höst vinter o vår: onsdag till lördag, vardagar 11-18 och lördag 9-14.

Tack alla glada och positiva kunder och brödälskare för en fantastisk sommar. Och inte minst tack till mina underbara ungdomar som engagerat och glatt jobbat med "en förvirrad bagare" hela långa sommaren. Tack vare er har jag fått lyssna på mina favoritljudböcker minst två gånger till och på nya ljudböcker som vi skrattat och gråtit till medan vi knådat degar och klickat ut kakor i mängder. Böcker och bröd är en fantastisk kombination! Och bageriet är ju med i en själv; "Skärgårdsbagerier - recept och vägvisare" (oddapp förlag) som kom i våras, jättekul, jag säljer den i bageriet om någon är intresserad. Japp, nu är det sista veckan med tisdagsöppet och jag bakar på för fullt ända fram till lördag. Välkomna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar