Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

söndag 12 juni 2011

Sommaröppettider och stängt under Midsommar

Nu skall jag ha öppet på tisdagar med, hela sommaren lång. Midsommarafton och Midsommardagen har jag stängt. Beställ gärna bröd inför midsommar för jag känner på mej att det blir nog ruschigt den veckan. Nu blir vi fler i bageriet under sommaren och förhoppningsvis kommer vi att ha mer bröd så det inte tar slut så snabbt som förra sommaren, och även ha knäckebröd, nu två sorter inför midsommar och sillen.
Hopp o hej, nu skall jag till Lysekil, Lögens Kvarn och hämta mer mjöl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar