Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

tisdag 21 juli 2015

Mitt i Juli, vi bakar på i vårt minibageri och längtar till lite större utrymmen som ni som varit hos oss förstår. Det nya bageriet kommer långsamt och säkert bli inflyttningsbart men det blir i september enligt senaste mötet med byggarna. Det blir alltså nån stängningsvecka i slutet på september för att flytta all inredning till nya funktionella lokaler och tanken är att det skall se likadant ut med ett öppet bageri precis som detta är - bara lite mer plats och en kafedel med plats för sittande både ute och inne. Toppen när allt blir klart - jag längtar dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar