Min bakidé

Jag är en självlärd bagare som älskar att baka bröd, utan fett eller massa socker/sirap i degen. Bakar med kravmärkta ekologiska ingredienser, jag bakar helst grova bröd med fullkornsmjöl men skall väl försöka göra lite ljusare bröd med och självklart med surdeg som grund. Det viktiga för mej är att göra allt från grunden och inte ta några genvägar, det får gärna ta tid, mina bröd får för det mesta jäsa i minst 24-48 timmar så aromen blir så bra som möjligt (och jag får sova nån timme längre).

torsdag 18 februari 2016

Det tuffar på

Nu har jag haft lite semesterstängt och stänger en helg i februari för liten utflykt till Stockholm och kollar lite bagerier där. Skall se hur det står till på andra sidan i bagerifronten.
Sedan fortsätter vi med samma öppettider - onsdag till söndag och under påsken har vi extraöppet som vi brukar.
Det är fler och fler som hittar till nya stället och det känns så bra med mina fina rymliga lokaler och den fantastiska utsikten. Det är kul att kunna ha lite kafegäster och serverar lite bullar, kakor, pizzabitar och ibland blir det soppa till lunch. I år har jag för första gången semlor och det är ju såklart min typ av semla med surdegsbulle, egentillverkad mandelmassa och god handvispad ekogrädde, allt är såklart ekologiskt.
Välkomna in fast lördag-söndag 20-21 februari är det stängt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar