onsdag 19 januari 2011
nu är det full aktivitet igen
och jag öppnat efter en lång jul&nyårsledighet, det är riktigt kul att baka på igen. Det blir ungefär samma sortiment som förut, jag skall naturligtvis testa nya brödmodeller, nått med lite kummin i och inte så jättegrovt. Kommer även att ha Speltbröd (dinkel) nästan varje dag för det är så himla gott. Välkomna alla gamla och nya kunder.
lördag 15 januari 2011
Vinterstängt
Jag har tagit en lång vintersemester och surdegarna ligger vilande i kylskåpet tills jag sätter igång den 19 januari. Hoppas alla har haft en trevlig jul o nyår och är på gott brödhumör när jag startar igen. Min semester har blivit lång och lite längre än beräknat för planet är framflyttat ett dygn till. Det blir att väcka degarna till liv och börja i lite snabbare takt än jag planerat, har kanske inte fullt sortiment de första dagarna men bröd blir det ju såklart.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)