Har varit på invigning av surdegscafé i Göteborg, Di Matteo Panetteria, där Patrik bakar surdegsbröd. Det var kul och vilken fantastisk lokal cafeet var inrett i - ett gamalt stall för droskor från 1900-talets början. Jag drack ett väldigt gott bryggkaffe (jag som inte dricker så mycket kaffe) nu är jag pigg till solen går upp. Brödet och tilltugget var trevligt. Fått lite nya vårkänslor och bakideer - det är alltid givande med surdegsbrödssnack, man får hela tiden nya influenser och utbyte av varandras erfareheter. I morgon bakar jag fyra sorters degar: råg, fullkornsvete, danskt rågbröd, ett 100%speltbröd och mitt Arödsbröd med lite spelt och råg men mest vete i - det blir ju fem olika sorter, av bara farten...
1:a maj kommer jag att ha öppet för Lions bredvid har öppet och då är det trevligt med nybakt bröd till loppisfynden. Efter kl 14 skall jag "demonstrativt" ta ledigt resten av lördagen och hela söndagen. Sköna Maj välkommen!!!
torsdag 29 april 2010
tisdag 6 april 2010
Konstrundan i påsk
Nu är påsken över och jag pustar ut efter en kul och intensiv helg, jag trodde inte att det skulle komma så mycket folk på Konstrundan men det kom det - med råge och det var jättekul. Tack alla för den fina responsen jag får från alla positiva kunder - nya som gamla. Nu bakar jag vidare med alla glada tillrop ringande i öronen och med händerna djupt i degen.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)